Granollers tindrà tres locals per votar en el procés participatiu del 9-N

Són els instituts Antoni Cumella, Carles Vallbona i Celestí Bellera

31 de Octubre 2014
+
Els granollerins i granollerines podran participar en la consulta alternativa del 9-N als instituts Cumella, Vallbona i Bellera.
 Granollers disposarà de tres locals perquè la ciutadania pugui participar a la convocatòria alternativa del 9 de novembre. Són l'institut Antoni Cumella (c. Sant Tomàs d'Aquino, 1-3), amb 18 urnes; l'institut Carles Vallbona (c. Camp de les Moreres, 14), amb 16; i l'institut Celestí Bellera (c. d'Esteve Terrades, s/n), que també disposarà de 16 urnes. 
 
L'horari d'obertura dels punts de participació serà de 9 del matí a 8 del vespre. Els ciutadans poden trucar al telèfon d'informació de la Generalitat 012 o bé accedir a  http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/ per consultar el local i la mesa de participació que els correspon, entrant les dades del municipi que consta al DNI o a la  targeta d'identificació d'estranger (TIE), així com el primer cognom. El web permet imprimir-se la targeta de participació en el 9-N, i també les paperetes amb les diferents opcions de vot.
 
D'acord amb la distribució de l'electorat que el govern de la Generalitat de Catalunya ha fet en els tres instituts de la ciutat i amb la voluntat d'informar la ciutadania, l'Ajuntament de Granollers ha elaborat el mapa de les tres zones (consulteu l'annex) que corresponen a cada local de participació, d'acord amb l'adreça que consta al DNI o TIE.