Granollers homenatja les sincronistes de la ciutat que s'han penjat la plata al Campionat de Natació de BCN 2013

31 de Juliol 2013
+

Les tres sincronistes granollerines Txell Mas, Cristina Salvador i Laia Pons, han rebut aquest dimecres la recepció institucional a l'Ajuntament de Granollers, en reconeixement a la seva brillant participació amb la selecció espanyola absoluta als Campionats del Món de Natació de BCN2013. Totes tres van penjar-se medalles de plata, en equip tècnic, equip lliure i combo.       

Les tres medallistes es van mostrar molt contentes de la recepció i van elogiar el Club Natació Granollers, "el nostre club, en el que hem crescut i ens sentim a la casa." Per la seva banda, l'alcalde Josep Mayoral els va recordar que amb la seva gesta, elles són un referent de l'esport granollerí. "Sou les millors esportistes de Granollers de tota la història" va concloure l'alcalde, que les va convidar a sortir al balcó de l'Ajuntament per saludar a familiars, ciutadania i membres del Club Natació Granollers reunits a la plaça de la Porxada.

La benjamina de la selecció i roockie en un Mundial absolut, Txell Mas, de 18 anys, va ser la més destacada de les sincronistes del Club Natació Granollers, penjant-se tres medalles de plata, una per cada una de les proves disputades: equip tècnic, equip lliure i combo.

Cristina Salvador, la més veterana del Club, es va penjar dues medalles, per l’equip tècnic i pel combo. I ja acumula en el seu palmarès 5 medalles de campionats del món absolut (Roma, Shangai i Barcelona). 

Per la seva banda, Laia Pons, la medallista olímpica de Londres’12, va participar en la prova del combo, on a ritme d’Elvis Presley, va pujar al podi per a recollir la plata, juntament amb les seves companyes. 

En aquestes tres proves, el podi es va repetir amb Rússia amb triple or, Espanya triple plata i Ucraïna triple bronze. 

Per altra banda, la seleccionadora de l’equip espanyol i ex directora esportiva del Club Natació Granollers, Esther Jaumà, juntament amb l’Anna Vives, també ex entrenadora del Club, van assolir el seu objectiu, aconseguint les 7 medalles que estaven en joc: plata per l’equip tècnic, equip lliure i combo, i bronze pel solo, duo tècnic, duo lliure.