Granollers dona continuïtat al programa «Mentre la canalla fa esport, tu també»

L’experiència iniciada el curs passat en el marc d’un projecte europeu té com a objectiu conciliar l'activitat física amb la vida familiar

09 de Octubre 2019
+
Granollers dona continuïtat al programa «Mentre la canalla fa esport, tu també»

El proper 15 d’octubre comença l’activitat del programa municipal "Mentre la canalla fa esport, tu també!". Aquesta activitat es va posar en marxa el curs passat com a programa pilot inclòs dins del projecte europeu «SPORT for WOMEN in the URBAN PLACES (SW-UP)» (Esport per les Dones en llocs urbans). 

Després de la bona rebuda d’aquesta iniciativa, es donarà continuïtat a la proposta, ja com a programa municipal, aquest curs. L’objectiu d’aquesta activitat és ajudar a conciliar la vida familiar de tal manera que mares, pares i infants puguin fer esport coincidint en l'espai i en el temps. Està adreçada a pares i mares d’infants menors de 15 anys que facin esport (estiguin federats o no) en una entitat o club esportiu inscrit en el registre d'entitats esportives de l'Ajuntament de Granollers.

L’activitat es farà els dimarts i els dijous de 17.30 a 18.30 al Palau d’Esports. Cada dia es proposarà una activitat diferent com pilates, tonificació muscular, treball cardiovascular, caminar... Per participar-hi cal fer una inscripció en aquest enllaç i el preu és de 15 euros al mes (el mes d'octubre es cobrarà 7,5 euros ja que s'inicia l'activitat a mitjans de mes). Les inscripcions ja estan obertes i el programa "Mentre la canalla fa esport, tu també!" començarà el proper dimarts 15 d’octubre.