Granollers celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

14 de Juny 2012
+

Durant el mes de juny coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible podreu visitar una exposició interactiva sobre energia i canvi climàtic, assistir a un debat sobre els reptes de la implantació del vehicle elèctric, provar i conèixer els models actualment al mercat, i aprendre com es pot estalviar energia en els edificis en una mostra d'empreses del sector i la presentació dels resultats d'un estudi en edificis d'habitatges fet a la ciutat.

Destaca la taula rodona que tractarà sobre dels reptes de la xarxa i la implantació del vehicle elèctric a Granollers. Dilluns 18 de juny, a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau, on diferents professionals plantejaran la situació actual i la perspectiva de desenvolupament d’inversió i canvis en la xarxa elèctrica per a convertir carrers i places intel·ligents i per a implantar el transport elèctric a la ciutat.

D’altra banda es pot visitar l’exposició Actuem amb energia. Una mostra que es podrà veure al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers, de l’11 al 15 de juny. Una exposició cedida per la Diputació de Barcelona, que explica com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; o com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia al nostre dia a dia. L’exposició consta de cinc àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.