Granollers acull la Lliga Europea de voleibol femení

Un torneig amb els combinats d'Espanya, Sèrbia, Romania i Hongria

22 de Maig 2012
+

Els dies 15, 16 i 17 de juny, el Palau d'Esports de Granollers serà seu de la Lliga Europea de voleibol femení. Durant aquests dies, la ciutat acollirà la quarta jornada de la principal competició continental de seleccions nacionals, que es disputa cada any.
Els combinats de Sèrbia -actual campiona d'Europa-, Espanya, Romania i Hongria jugaran a Granollers un torneig que pot ser fonamental en la competició i en la lluita per guanyar la plaça per a la Final Four de la Lliga Europea 2012.
Hi participaran 60 esportistes, d'entre 20 i 30 anys, i s'espera la implicació de 125 voluntaris, de l'Institut Carles Vallbona i de diversos clubs de Granollers.
La Federació Espanyola de Voleibol, en col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol i l'AE Carles Vallbona, organitza aquesta Lliga Europea, aquest any, amb un canvi de format. En total, hi participaran 12 seleccions nacionals, dividides en tres grups de quatre equips cadascun. Cada selecció, organitza, durant un cap de setmana, un torneig amb els altres tres participants de grup, en format de tots contra tots. La selecció espanyola femenina, al Grup A de la competició, organitza el torneig a Granollers.
Paral·lelament a aquesta competició, l'AE Carles Vallbona organitzarà activitats diverses per promocionar el voleibol a la ciutat i a la comarca.