Finalitza l'ampliació del viver d'empreses del Centre Audiovisual i es posen en marxa nous projectes

Amb aquestes obres s'acaben els vivers projectats inicialment.

08 de Juny 2012
+

Ja han finalitzat les obres d'ampliació del viver d'empreses ubicat al Centre Audiovisual de Granollers. Les obres han permès crear 4 nous mòduls de 20 m2 amb tots els serveis interconnectats, que es destinen a l'empresa resident Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals SL. Així mateix, s'han ampliat les prestacions tecnològiques del plató gran, amb un sistema de projeccció 3D i àudio i un sistema de grua de cap calent.

El cost total d'adjudicació ha estat de 176.303 euros. Amb aquestes obres s'acaben els vivers projectats inicialment.

Amb l'ampliació també entra en funcionament una nova fórmula de concertació público-privada entre Granollers Audiovisual SL (GASL) i Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals SL per treballar en dos àmbits:

a) la difusió i producció del 3D: es tracta d'una de les línies estratègiques de GASL. L'objectiu és difondre, per mitjà de la marca 3D Granollers, el coneixement general i fer producció comercial de continguts en 3D. En aquest sentit, la darrera edició del Mercat Audiovisual de Catalunya va acollir una trobada del sector 3D a Catalunya que va ser un èxit.

b) la comercialització del plató gran: es crea la marca Plató Granollers-Barcelona, amb l'objectiu d'externalitzar per sumar esforços amb l'empresa privada, agilitar els processos, abaratir costos públics i fomentar el negoci compartit.

El viver d'empreses es va posar en funcionament fa un any i mig i actualment està en plena ocupació amb 9 empreses, 7 en els propis vivers (Grama Televisió, SL; Modern Nature, SCP; Produccions El Videocassette; Imatge Digital; SeveralStudio; Wake Studios, SL;  CRIT Produccions Audiovisuals) i 2 en residència (Produccions Planetàries Solucions Audiovisuals, SL, Vallès Oriental TV, SLU).