Entitats granollerines aporten més de 3.800 euros a la Marató de TV3

Continuen les activitats solidàries, aquest dissabte, amb la cantada de nadales

15 de Desembre 2015
+
L'Esbart Dansaire va ballar a la plaça de l'Església, diumenge
La ciutat ha organitzat diverses iniciatives de suport a la Marató de TV3, celebrada diumenge passat i destinada a recollir fons per  la investigació de la diabetis i l'obesitat. 
 
Per vuitè any, la proposta de biblioteques de Granollers ha tingut una bona acollida. A través de la venda de llibres de segona mà prèviament aportats pels ciutadans, s'ha arribat als 1.728 €, una xifra rècord des que va començar aquesta iniciativa, l'any 2008. Durant els 9 dies que ha durat la campanya, 702 persones han comprat 1.527 llibres a les parades instal·lades als vestíbuls de Can Pedrals i Roca Umbert,  i a la parada mòbil del mercat del dijous.
 
D'altra banda, tres entitats de lleure juvenil, Escoltes, Colònies i Esbart Dansaire, amb el suport del Gra, van promoure tota una jornada solidària al llarg de diumenge, a la plaça de l'Església, amb activitats i jocs infantils i familiars, botiga de joguines, botifarrada, inflables i una ballada de danses tradicionals. Tot plegat va permetre recollir 1.300 € per a la Marató. 
 
L'entitat Lindy Frogs, dedicada a la promoció del swing, va organitzar dissabte una ballada al llarg de dues hores en què van participar una seixantena de persones. L'activitat va tenir lloc al Casino -que hi donava suport-  i s'hi van recollir 230 €.
 
Per la seva banda, el dimecres passat l'Escola Estel va celebrar amb tot l'alumnat i les famílies la IV Jornada per la Marató de TV3, amb activitats de divulgació, ball, cinema i una enlairada de globus a la plaça de la Porxada. L'acció ha permès, fins ara, aconseguir 547 €, i la campanya continua oberta. 
 
Dissabte que ve, 19 de desembre, les famílies de les escoles granollerines participaran en la tradicional cantada de nadales promoguda per la Xarxa d'AMPA i el Servei d'Educació. L'activitat començarà a les 17.30 h al punt de trobada, la plaça de Maluquer i Salvador, i també se solidaritza amb la Marató. 
 
Altres iniciatives del cap de setmana, en aquest cas de suport a El Xiprer i Càritas, han estat la representació de l'obra Cabaret de butxaca, amb la cia. Mea Culpa, i el concert  amb el grup Splinter Sticks (l'altre programat,  Ride for a Fall, no va poder actuar per  lesió d'un dels components). Unes 130 persones van participar en ambdues propostes organitzades pel Gra i ASGRAM, amb l'aportació d'aliments i joguines per a les entitats beneficiàries.