Emotiu acte de lliurament de les Medalles de la Ciutat 2010

20 de Desembre 2010
+

Com és habitual, des de fa anys, una setmana abans de Nadal el Teatre Auditori de Granollers acull l'acte de lliurament de les Medalles de la Ciutat. Un pati de butaques gairebé ple, aplaudiments, felicitacions i agraïments són els ingredients que fan del lliurament de Medalles de la Ciutat un acte emotiu. Enguany s'ha fet un reconeixement a Antoni Botey i Gómez, a títol pòstum; Dolors Lamarca i Morell; Carles Riera i Pujal, a títol pòstum i a l'Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve de Granollers.
Familiars i amics es van donar cita al Teatre Auditori per seguir amb atenció un acte que va deixar palès la voluntat d'homenatjar a cadascun dels medallistes:

A Antoni Botey per la seva llarga trajectòria d'implicació a la vida cultural de Granollers, per la seva aposta per divulgar l'art contemporani a la ciutat, a través de la Galeria AB, des d'on es promouen i es difonen les arts plàstiques.

A Dolors Lamarca per la seva força, empenta i professionalitat al capdavant del món de les lletres, avui com a directora de la Biblioteca de Catalunya.

A Carles Riera per haver estat el músic de la seva generació que més ha aportat a Granollers, el millor actiu per l'educació i la divulgació musical a la ciutat, en les darreres dècades. Riera fou director de l'Escola Municipal de Música, un personatge de rellevància nacional com a pedagog.

I a l'Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve, que des de l'any 1958 i fins avui, treballa en la transmissió de valors a través de l'educació en el lleure a la ciutat. Diverses generacions de granollerins i granollerines han adquirit actituds com el compromís, l'amistat, la lleialtat, l'amor a la natura, la llibertat, el treball en equip, i l'afirmació de la llengua i del país.