Descobriu el campament del patge Gregori a Roca Umbert!

Unes 2.500 persones van visitar ahir la Tèrmica i el laboratori del patge, que aquesta tarda tornen a obrir portes, fins a les 8 del vespre

04 de Gener 2017
+
Unes 2.500 persones van visitar ahir la Tèrmica i el laboratori del patge Gregori.

Aquesta tarda, a les 5, torna a obrir les portes el campament reial del patge Gregori, que s'ha instal·lat a Roca Umbert i que tots els nens i nenes podran visitar fins a les 8 del vespre. Ahir, unes 2.500 persones van passar per la Tèrmica i la Nau B1, on el patge Gregori té instal·lat el seu laboratori i treballa preparant la nit més màgica, ajudat pels gregorins i les gregorines. En conjunt, més de 4.000 persones van visitar ahir Roca Umbert, que, a més del campament reial, acull el mercat d'art i disseny, Spamdarts (aquest tarda) i DFactory Christmas Market (fins al 8 de gener).   

Aquests dies en Gregori, que és el principal assistent dels Reis d'Orient i el seu ambaixador a la ciutat, està molt ocupat preparant el carbó i la pols màgica d'estel. Ha fet portar del desert jordà de Wadi Rum, també conegut com la vall de la Lluna, milers de tones d'una sorra molt especial, banyada per la llum lunar. Els infants que visitin la Tèrmica presenciaran en directe com en Gregori la refina i poleix fins a transfromar-la en pols màgica; la pols que permetrà que els Reis d'Orient no s'oblidin de ningú a l'hora d'escampar la seva màgia.

Al campament d'en Gregori, també hi ha la haima reial, la foguera i begudes calentes per recuperar forces, les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar, música, jocs familiars i el laboratori del patge, on es preparen els regals que rebran els infants granollerins. 

Quan siguin a Roca Umbert, els nens i nenes podran fer cap fins a la Troca per confeccionar el seu fanalet, durant tota la setmana i fins dijous (dies 2, 3, 4 de gener, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h; i 5 de gener, de 17 a 20 h).

Dilluns, el patge Gregori acompanyat dels gregorins i les gregorines, va visitar els barris de Granollers i va recollir la carta dels infants per a Ses Majestats. Uns 350 nens i nenes van participar als tallers de fanalets i les diferents xocolatades organitzades per les associacions de veïns.

 

Descarrega't la cartaCampament del Patge GregoriEl patge Gregori celebra el Nadal a Granollers