El Club Natació Granollers guanya el Campionat d'Espanya Aleví i Infantil

Les alevines es van proclamar subcampiones i les infantils van obtenir el bronze en Combo

14 de Març 2013
+

Exit per a la sincro del Club Natació Granollers als passats Campionats d'Espanya Aleví i Infantil, que va tenir lloc al CN Sabadell, del 2 al 3 de març. En ambdues categories, el CNG es va proclamar campió d'Espanya, després de l'exepcional actuació tant en Combo com en Figures.

Les infantils, que la setmana abans van obtenir el bronze català amb la mateixa coreografia, es van alçar amb el títol estatal amb el seu combo ‘Lord of the Dance’, desbancant a les campiones de Catalunya del CN Kallipolis, que van ser segones. El bronze va ser per les infantils B. Per la seva banda, les alevines, amb el seu ‘Mambo’, van proclamar-se subcampiones d’Espanya en Combo. Les campiones van ser el CN Kallipolis i al tercer esglaó del podi va pujar el Retiro de Madrid.

Pel que fa a la competició de Figures, destacar Lídia Vigara, cinquena de la classificació general, i Natàlia de la Nuez, quarta de l’any 2000. En categoria alevina Clara Arboix va ser quarta de la general, mentre que Judit Calvo es va proclamar campiona d’Espanya de l’any 2003 i Martina Coronado es va penjar la medalla de bronze de la classificació del mateix any 2003. En la classificació del 2002, Mireia Hernández es va fer amb el subtítol.

Els excel·lents resultats d’ambdues proves, que sumaven entre ells, va fer alçar al Club Natació Granollers com a campió d’Espanya tant en la categoria alevina com en infantil.

Les campiones, les entrenadores i l'equip directiu del Club Natació Granollers han rebut el reconeixement institucional de l'Ajuntament de Granollers, amb motiu de l'excepcional actuació de les nedadores, que es van proclamar campiones d'Espanya en les seves categories.