El Centre Tecnològic i Universitari de Granollers enceta una línia formativa sobre arts visuals i fotografia

S'ofereixen sessions breus i cursos de disseny gràfic, edició de fotografia i il·luminació

18 d'Abril 2011
+

Roca Umbert Fàbrica de les Arts vol impulsar la formació de les capacitats creatives socials i posar a l'abast els nous llenguatges i les tendències més innovadores. Amb aquesta finalitat, el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) organitza píndoles (sessions d'un únic dia) i cursos en matèria d'arts visuals i fotografia.

La primera de les píndoles és el 28 d'abril i la resta es desenvoluparan al llarg dels mesos de maig, juny i juliol. Les matèries ofertes són fotografia HDR, càmera compacta, gestió de fotos amb Lightroom, novetats de Photoshop CS5, maquillatge digital, tipografia i vectors, retoc de macrofotografia i paisatge, bàners i icones, i filtres. Tenen una durada de tres hores per sessió, i la inscripció a cadascuna costa 10 euros.

En el cas dels cursos, dos dels oferts són d'extensió universitària: edició fotogràfica per a professionals (del 2 de maig a l'1 de juny) i curs d'especialització amb Final Cut (del 17 d'octubre al 21 de novembre). Ambdós els imparteix la Universitat de Vic (UVIC) i la matrícula val 250 euros. La resta tractaran sobre la creació d'imatges amb programari de disseny gràfic (Indesign), la fotografia i la seva edició (Photoshop) o la il·luminació (Strobist). La durada oscil·la entre les set i les quinze hores, i el preu, entre els 40 i els 60 euros.