El Centre Tecnològic i Universitari de Granollers acollirà la celebració d'exàmens oficials d'idiomes de l'Associació Cambridge ESOL

El proper 30 de setembre tindrà lloc a les instal·lacions del CTUG el primer examen en línia de certificació de coneixement de llengua anglesa

26 de Setembre 2011
+

El Centre Tecnològic i Universitari de Granollers i l'Associació Cambridge ESOL Examination Centre han signat un conveni de col·laboració per a l'organització i realització d'exàmens oficials d'idiomes a les instal·lacions del CTUG.

L'Associació Cambridge ESOL l'integren diverses escoles d'idiomes de Granollers i la comarca, i promou l'acreditació dels coneixements de llengua anglesa, i d'altres, mitjançant els exàmens oficials de Cambridge University.

L'alcalde, Josep Mayoral, ha agraït la iniciativa d'aquesta associació, alhora que ha recordat que “el futur passa per la col·laboració entre els sector públic i el privat” i que convenis com aquests reforcen la voluntat de fer de Granollers “una ciutat de serveis”.

La col·laboració amb el CTUG permetrà que els estudiants puguin fer els exàmens a Granollers, a les instal·lacions del Centre Tecnològic, ben comunicades amb transport públic i equipades amb una plataforma tecnològica . Precisament, el proper divendres, 30 de setembre, s'hi celebrarà el primer examen en línia que es fa a la comarca, per obtenir el certificat d'anglès mitjà o FCE. Al mes de juny, la sala d'actes del CTUG va acollir la prova acreditativa del nivell avançat o CAE. Els títols de certificació de Cambridge University són els més reconeguts i acceptats internacionalment per acreditar el coneixement i domini de la llengua anglesa davant d'empreses i institucions. És previst que durant l'any es facin diverses convocatòries corresponents als diferents nivells de coneixement (Preliminary, First Certificate, Advanced, Proficiency).