"Aprenc, creo, comparteixo", nova exposició del projecte Fabricant Respostes

La mostra acull fotografies i enregistraments sonors dels tallers artesans dels centres cívics

21 d'Abril 2015
+

Els centres cívics són espais on les persones podem formar-nos i alhora gaudir del nostre temps de lleure. Des dels seus inicis, el fet artesà ha esdevingut una part important de les activitats que s'hi fan, en diverses modalitats: des de la creació tèxtil (costura, patchwork, boixets, ganxet, drapet, etc.) fins a les arts plàstiques (manualitats, vitralls, joieria, pintura, reciclatge de mobles, etc.).

En aquestes activitats normalment s'aprenen les tècniques, els processos, els materials o la presentació de les peces que s'hi treballen, i també s'hi desenvolupa la creativitat.

No obstant, una part essencial d'aquests espais és la vessant relacional que s'estableix entre les persones participants: venim a a prendre al centre cívic perquè també volem conèixer altres persones per tal de compartir interessos comuns.

Aquesta exposició vol oferir una mirada sobre els tallers artesans com a espais d'aprenentatge, creativitat i socialització, a partir de les imatges de Lluís Salvadó i dels enregistraments sonors de Frederic Font.

 ○ Dates: Del 6 de maig al 5 de juny de 2015
 ○ Obertura: dimecres 6 de maig a les 19.00h
 ○ Horaris de visita: de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres de 17 a 21 h.
 ○ Entrada lliure
 ○ Organitza: Xarxa de Centres Cívics

Per a més informació: wp.granollers.cat/fabricantrespostes