Busques feina?

El Servei Local d’Ocupació de Granollers Mercat et pot orientar i assessorar per aconseguir els teus objectius professionals

+

SI...

actualment no treballes i busques feina...

treballes, però vols millorar la teva ocupació...

busques formació per millorar la teva qualificació o vols aprendre un ofici…

t’incorpores per primera vegada al món del treball i necessites ajuda...

Primer pas: Accedir al nostre servei

Pots venir qualsevol dia de la setmana, de dilluns a divendres, de 8:30h a 14.30h, a la Masia Tres Torres i demanar entrevista amb un dels nostres tècnics/ques. Les entrevistes es programen diàriament en funció de la disponibilitat d'hores, per tant recomanem venir aviat.

Quina documentació has de portar?

 

  • Fotocòpia del DNI/NIE (obligatori)
  • Informe de vida laboral (obligatori)
  • Full d'inscripció a l'OTG-INEM actualitzat (obligatori)
  • Currículum Vitae (opcional, només si ja el tens fet)
  • Si escau, certificat de discapacitat

(Imprescindible per a programar l'entrevista)

Segon pas: Realitzar l'entrevista 

Introduirem el teu currículum a la nostra bases de dades i t'ajudarem a dissenyar el procés de recerca de feina més adequat a les teves necessitats.

El nostre servei està integrat a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, de manera que si no vius a Granollers et recomanem que revisis el llistat de Serveis Locals d'ocupació a la web  per veure quin és el que correspon al teu municipi.

I si ja estàs inscrit en algun altre servei vinculat aquesta xarxa, recorda que pots accedir a les nostres ofertes des de la mateixa web, o demanar uns trasllat d'expedient, si actualment vius i estàs empadronat a Granollers.

Tercer pas: Alta a la borsa de treball de Granollers

Un cop realitzada l'entrevista, passaràs a formar part de la borsa de treball del nostre servei. això et permetrà, entre d'altres coses, apuntar-te des d'internet a ofertes de treball, se't tindrà en compte des del nostre servei per vincular-te directament a les ofertes de treball, i podràs accedir als nostre espai Club de Feina i als nostres programes de millora de l’ocupació.

 

Quart pas: Consultar les ofertes de feina

Si tens accés a un ordinador amb connexió a internet, pots consultar les ofertes de la borsa de treball a través de la xarxa. Recorda que no cal tenir ordinador a casa, pots utilitzar els dels centres cívics, les biblioteques  o els del mateix club de feina.

El Servei Local d'Ocupació romandrà tancat al públic per vacances del 31 de juliol al 31 d'agost, ambdós inclosos. La gestió d'ofertes de treball es reprendrà a partir del 21 d'agost.