La Fira Guia’t 2020 se celebra en format virtual

S’ha habilitat un web amb informació de centres, propostes formatives, eines i recursos per als joves. Els dies 19, 20 i 21 de maig s’oferirà orientació personalitzada i xerrades informatives, prèvia inscripció

 

Amb motiu de la situació provocada per l’afectació de la COVID-19, l’XI edició de la Fira Guia’t no es podrà fer presencialment -estava prevista entre els dies 31 de març i 2 d’abril a Roca Umbert-, però sí que se celebrarà de manera virtual. 

S’ha habilitat el web (https://firaguiatvallesori.wixsite.com/2020) on, a partir de la setmana que ve, es podran visitar els 76 centres de la comarca que ofereixen estudis postobligatoris, totes les opcions formatives  per a persones a partir de 16 anys, així com petites càpsules on deu joves de la comarca expliquen les seves experiències.

Orientació personalitzada i xerrades virtuals

Els dies 19, 20 i 21 de maig s’ha programat orientació acadèmica en línia per als joves i xerrades virtuals per a joves, famílies i professionals. Ja s’han obert les inscripcions (podeu fer-les aquí) i les places s'assignaran per ordre de recepció dels formularis. 

 

Orientacions

“Sé què vull estudiar, però tinc alguns dubtes”

“No tinc clar què vull fer en un futur i m’agradaria rebre una orientació personalitzada”

 

Xerrades

Per a joves:

“Què dus a teva motxilla?”, “Identifica i entrena les teves competències”, “Com i on estudiar a fora: el món a les teves mans”

Per als joves i les famílies:

“Tinc 16 anys, quines són les meves opcions de futur?”

​Per a professionals:

“Eines i recursos per a l'orientació acadèmica” i “Identifica i entrena les teves competències”

 

La Fira Guia’t és una fira d’orientació acadèmica on es mostra la formació professionalitzadora que els i les joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. S’adreça, sobretot, a estudiants de 4t d’ESO i les persones que no tenen clar quin itinerari formatiu seguiran un cop superada l’ESO.

L’any passat, la fira va rebre la visita de 1.600 joves, 125 adults (famílies, tutors, etc.) i 30 professionals.La  Fira Guia’t, que es du a terme des de l’any 2010, és fruit del treball que es fa des de la Xarxa de Transició Escola Treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals; està coorganitzada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut. 

Més informació al següent enllaç.