Fira i activitats per a tothom

Activitats diverses a l'entorn del Parc Firal
 
Dins del Parc firal tenen lloc diverses activitats, de divendres a diumenge com campionat de minifutbol, pista d'steeps, estació de segways, taller de bombolles, ponis, etc. A més, destaquen diferents sessions de l'Scape Room Smoky, the war dog (sessions a les 10 h, 12 h, 14 h i 16 h, de divendres a diumenge) on es viuran les mateixes experiències que van viure l'Smoky i el soldat William Winne, a la 2a. Guerra Mundial. És una activitat que es fa a l'aire lliure i que organitza el Grup de Recerca i Rescat Caní de Granollers i que, evidentment, s'ha de fer amb un gos, que forma part de l'equip i que ell mateix ha de resoldre una de les proves més importants de la missió. L'activitat, que té un preu de 5 euros, està pensada per entre 2 i 6 persones, a banda del gos i cal reservar prèviament a gruprescatcani@gmail.com o al tel. 699 129 083.
 
Fem un llibre i actuacions de La Principal de la Bisbal

Divendres de l’Ascensió és el dia que nens i nenes fan un llibre, un llibre gegant i col·lectiu amb l’ajut de la seva imaginació i dels il·lustradors iil·lustradores que hi posen les imatges. A partir de les 10.30 h, la Porxada tornarà a ser un oasi de creació, gràcies a aquesta arrelada activitat del Casal del Mestre i la Llibreria La Gralla, amb la col·laboració de l’institut C. Bellera. A la tarda, arriba el tradicional triplet de La Principal de la Bisbal: sardanes a la plaça de l’Església amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista de Granollers(17.30 h), concert (19.30 h) i ball (22 h) a la Porxada (si plogués, aquestes activitats canviarien d’escenari, podeu consultar-ho a: www.granollers.cat/ascensio).

A mitja tarda (18 h), els Amics dels Gegants i Capgrossos han volgut recuperar enguany l’antic passacarrers de l’Ascensió i desfilaran des de la plaça de la Caserna fins a la Porxada. El dia festiu es tancarà amb un sopar i ball amb Dj proposat pels Xics (Jardins de Lluís Companys, el Parquet, 23.30 h).
 
Castells, havaneres, diada dels Diables i dansa tradicional catalana
Diumenge d’Ascensió la Porxada (11.30 h) s’omplirà de castells i castellers vinguts de la comarca, amb les colles de Mollet, Caldes de Montbui i Parets, convidats pels amfitrions, els Xics de Granollers.
 
La capvuitada de la festa la protagonitzaran el dissabte 8 de juny, d’una banda, els Diables, amb la celebració de 5a diada amb colles arribades de Montornès, Molins de Rei, Esplugues i la Selva del Camp (16 h, plaça de la Corona); i l’Esbart Dansaire, de l’altra, amb l’organització d’una nova edició de l’Ascensió en dansa, amb les actuacions dels esbarts de Ribes de Freser i Barcelona (18.30 h, Porxada).
 

Horaris de la Fira de l’Ascensió

Dijous, de 17 a 21 h

Divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 h

Horaris Mostra Gastronòmica

Dijous, de 19 a 23.30 h

Divendres i dissabte, de 12.30 a 16 h i de 19.30 a 23.30 h

Diumenge, de 12.30 a 16 h