El dissetè relator de la Festa Major és el granollerí Donat Puig

El periodista i crític musical granollerí assumeix el repte

+

Donat Putx va néixer a Granollers el 1966 i es guanya la vida fent de periodista musical. Va aprendre l’ofici a l’emissora municipal de Ràdio Granollers i al desaparegut setmanari Plaça Gran. L’any 1988 va començar a publicar crítiques musicals al també difunt Diari de Barcelona i des de 1994 ho fa a La Vanguardia. Entremig, ha publicat articles a Barcelona Metròpolis, Enderrock, Rockdelux i a altres capçaleres especialitzades. Va ser cap de redacció de la revista Folcentre els anys 2002 i 2004, i director artístic del Festival Trobadors i Joglars del Vallès Oriental les edicions 2006 i 2007. Signa els textos del llibre Barcelona en 50 cançons (Planeta, 2014). L’any 2015 publica Jaume Sisa, el comptador d’estrelles, un llibre de converses amb el cantautor galàctic editat per Empúries. Actualment treballa en la biografia d’un altre músic català. Putx coneix bé les interioritats de Blancs i Blaus: ha estat jurat de la festa, circumstància que el converteix en un expert. Podrem llegir-ne les primeres impressions l’endemà del repte i seguir-lo amb fruïció els dies forts de Festa Major. Aquest any el relat tindrà, de ben segur, un toc musical.

 

Quan no escriu ni dorm, conversa amb el seu gat. O bé, passeja per la Festa Major amb l’encàrrec, no gens fàcil, de donar-ne una nova visió, la seva, personal i intransferible. Tenim ganes de descobrir-la!

 
El relat es publicarà a www.blancsiblaus.cat els dies 28 d’agost, 2, 3 i 4 de setembre a partir de les 10 del matí. També el trobareu els mateixos dies en suport paper  a l’Ajuntament, a la Botiga de Festa Major i a l'Oficina de Turisme.
 
 

El Relat de la Festa Major 2017