Del 23 d’abril al 12 de maig, període per sol·licitar plaça per als casals d’estiu, activitats esportives i intineraris per a infants i joves d'entre 3 i 16 anys

Totes les activitats es portaran a terme entre l'1 i el 26 de juliol

Entre el 23 d’abril i el 12 de maig es podran fer les sol·licituds de plaça en aquesta mateixa pàgina web per a alguna de les activitats incloses en el programa Fes-te l’estiu que promou cada any l’Ajuntament. Es tracta de casals d’estiu, activitats esportives i itineraris per a infants i joves d’entre 3 i 16 anys que es portaran a terme de l’1 al 26 de juliol. Us recordem que per fer la sol·licitud de plaça per Internet no cal que disposeu de certificat digital. Si preferiu que us ajudem a emplenar la sol·licitud de plaça personalment, podreu anar els dies 30 d’abril i 2 i 3 de maig a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer de Sant Josep, 7 entre les 8.30 h i les 19 h ininterrompudament els dies 30 d’abril i 2 de maig, i de 8.30 fins a les 15 h el divendres dia 3 de maig.

En aquesta mateixa pàgina trobareu ja podeu consultar el programa amb totes les activitats previstes i si disposen de serveis addicionals com menjador o acollida.

Aquest any els itineraris GRA, per a joves entre 12 i 16 anys, giren al voltant d'un fil conductor: Utopia o distopia? Compartir quin és el futur què volem, com el volem i què hauríem de fer per aconseguir-ho.

El dia 22 de maig es faran públiques les llistes amb la informació provisional de les places assignades a cada activitat. Les llistes es podran consultar a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà, al Servei d'Educació i en aquesta mateixa pàgina web. Tothom que hagi facilitat una adreça de correu electrònic en rebrà un, amb la informació de la plaça assignada i el cost de l’activitat en funció dels serveis demanats.

La inscripció s’haurà de formalitzar entre el 31 de maig i el 7 de juny.

Oportunament anirem actualitzant la informació en aquesta mateixa pàgina.