Cursa de les Torxes Solidària 2016

+

El dissabte 17 de setembre del 2016 celebrem la Cursa de les Torxes 2016.

Aquesta edició s'està preparant la cursa amb un nou repte: volem estrenar-la com a Cursa de les Torxes Solidària amb la col.laboració de la Fundació Oncovallés.

Pensem que és una bona manera d'ajudar a la Fundació que dedica tots els seus esforços a donar suport i una atenció psicooncològica vital per als malalts de càncer i els seus familiars.

En aquesta edició hi haurà un únic recorregut urbà de 5 km.

Sense xip ni dorsal, volem afavorir la màxima participació ciutadana i respectar el caire popular i familiar de la Cursa de les Torxes.

La inscripció és a partir de 8 anys.

Concentració: 21:15h plaça Maluquer i Salvador

Sortida: 21:30h des de el carrer Joan Prim (davant de la Fonda Europa)

Consulteu el recorregut.

Arribada: a la piscina exterior de les piscines municipals (Club Natació Granollers) on els participants podràn gaudir d'un bany nocturn i alguna coseta més...

Inscripció: 6€ + 1€ solidari (per a la Fundació Oncovallès). Aquest any el pagament es farà amb targeta de crèdit.

Les inscripcions es tancaran el divendres 16 de setembre a les 8 h del matí.

Inclou: samarreta + torxa + assegurança d'accidents

Tenim moltes ganes de posar-nos les sabatilles, de córrer plegats i de posar el nostre granet de sorra en la gran tasca humana de la Fundació Oncovallés.

El dissabte dia 10 de setembre a la plaça Perpinyà a  partir de les 17 h de la tarda hi haurà diferents activitats per a promocionar els dos esdeveniments del cap de setmana esportiu. Hi haurà diferents stands, un inflable infantil, exposició "Campanya de de Respecte de la via pública" i "Vine a passar la ITB a la teva bicicleta" a càrrec de Granollers Pedala, un taller infantil de fer xapes, una tòmbola de joguines a càrrec de la Fundació Oncovallés i també una estand de Granollers Esports on es faran inscripcions tant per a la Cursa de les Torxes Solidària com per a la Diada de la Bicicleta.

El dissabte dia 17 de setembre a la plaça Perpinyà i a la plaça Maluquer i Salvador, a  partir de les 10 h del matí i fins a les 20h de la tarda, seguirem amb les activitats de promoció del dos esdeveniments esportius:

El Espai Wellness farà durant tot el dia sis sessions de "BikeControl Solidari"  a les 10h, 11h, 12h i per la tarda a les 17h, 18h i 19h.

El preu de la inscripció és de 2 €, import destinat a la Fundació Oncovallés. Les inscripcions es fan a les instal.lacions del Espai Wellness.

També diferents stands, un inflable infantil, exposició "Campanya de Respecte de la via pública" i "Vine a passar la ITB a la teva bicicleta" a càrrec de Granollers Pedala, un taller infantil de fer xapes, una tòmbola de joguines a càrrec de la Fundació Oncovallés i també una estand de Granollers Esports on es faran inscripcions tant per a la Cursa de les Torxes Solidària com per a la Diada de la Bicicleta.

 

                                                                                 

 

 

 Patrocina:                                                                           Col.labora: