Club de lectura i cuina - Reduccions

Pensat per als amants de la gastronomia. Lectures saboroses amb professionals de la cuina del nostre entorn. El club s’estructura en blocs monogràfics de tres sessions.

La cuinera Ada Parellada conduirà les tres sessions del club dedicades a l'exposició Què mengem avui? que es pot visitar al Museu de Ciències Naturals de Granollers. Les sessions són al Museu de Ciències Naturals

Col·laboració: Museu de Ciències Naturals

ACTIVITAT EN LÍNIA

Inscripcions a partir del dimarts 15 de setembre a les 16 h

Dilluns 19 d'octubre
19 h

Lloc: Museu de Ciències Naturals

La cuina sostenible, d'Ada Parellada

Dilluns 9 de novembre
19 h

Lloc: Museu de Ciències Naturals

Fórmules magistrals, de Narcís Comadira

Dilluns 14 de desembre
19 h

Lloc: Museu de Ciències Naturals

La coquessa, de Jaume Aubanell