Pensat per als amants de la gastronomia. Lectures saboroses amb professionals de la cuina del nostre entorn. El club s’estructura en blocs monogràfics de tres sessions.
La cuinera Ada Parellada conduirà les tres sessions del club dedicades a l'exposició Què mengem avui? que es pot visitar al Museu de Ciències Naturals de Granollers. Les sessions són al Museu de Ciències Naturals
Col·laboració: Museu de Ciències Naturals
ACTIVITAT EN LÍNIA
Dilluns 19 d'octubre
19 h
Lloc: Museu de Ciències Naturals
19 h
Lloc: Museu de Ciències Naturals
La cuina sostenible, d'Ada Parellada
Dilluns 9 de novembre
19 h
Lloc: Museu de Ciències Naturals
19 h
Lloc: Museu de Ciències Naturals
Fórmules magistrals, de Narcís Comadira
Dilluns 14 de desembre
19 h
Lloc: Museu de Ciències Naturals
19 h
Lloc: Museu de Ciències Naturals
La coquessa, de Jaume Aubanell