Agenda

+
11 jun 2018 - 19:00h

T'atreveixes a parlar de salut mental ?

Categoria: Xerrada

Glòria Serra ens vol parlar de la invisibilitat en que la nostra societat sumir a les persones que pateixen algun trastorn mental. Ens apropa al tema, no pas com a especialista en salut mental però si com a persona que ha patit en el seu entorn l'estigma que aquesta malaltia arrossega. Ens vol fer conèixer la soledat a la que s'enfronta la persona que ha sofert algun trastorn mental i que a tots ens pot passar.

Explicant de forma breu la seva trajectòria podem dir que Glòria Serra és llicenciada en periodisme per la Universitat Autonoma de Barcelona, i treballa als mitjans de comunicació des del 1987. La seva carrera professional va començar als informatius de Radio Barcelona, de la Cadena Ser.

Pel que fa al món de la televisió, va començar desenvolupant diverses funcions a Televisió Espanyola de Catalunya. Entre el 1999 i el 2001 va copresentar, amb en Josep Cuní, el debat “L'aventura quotidiana” a Televisió de Catalunya. Des del mes de gener del 2011 ha assumit el paper de directora i presentadora del programa de La Sexta Equipo de Investigación. Paral·lelament, des del 2009, participa en tertúlies del programa El Món a RAC1, de l'emissora catalana RAC1.