Agenda

+
11 març 2019 - 18:00h

Lab digital. "Iniciació a la fotografia amb telèfons mòbils i tauletes, i edició d'imatges"

Categoria: Formació

  • Biblioteca Roca Umbert

    • Adreça: C/ d'Enric Prat de la Riba, 77
    • Telèfon: 93 860 44 50
    • Fax: 93 860 44 53
    • a/e: bru@ajuntament.granollers.cat
Descobreix com es fa una bona fotografia amb el teu mòbil o la teva tauleta. 
Aprèn a treure partit del teu mòbil instal·lant aplicacions que simulen els controls de les càmeres professionals. Amb aquestes aplicacions aprendràs a controlar, per exemple, la velocitat d’obturació i la ISO (exemple: Càmera FV-5). Experimentaràs amb l’exposició de la càmera i descobriràs la tècnica del Light Painting (pintar amb la llum). Un cop realitzades les fotografies, explorarem diferents aplicacions gratuïtes per editar-les des del mòbil (Exemple: Pixlr). 
Sessions: Dilluns i dimecres 11, 13, 18 i 20 de març de 2019
Hora: de 18 h a 20 h
Durada: 8 h
Preu: 20 €*
Requeriments: Adreçat a persones amb coneixements bàsics en l’ús del telèfon mòbil. Porteu el telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) carregat. Com que es descarregaran aplicacions específiques de fotografia, cal que el telèfon mòbil disposi d’espai lliure.

Inscripcions a partir del 15 de gener, a les 15 h, a la biblioteca o a www.granollers.cat/formaciodigital. Places limitades.
 
* Formació gratuïta per a persones a l'atur o perceptores de pensions no contributives, amb places limitades. Caldrà presentar un certificat que acrediti el dret a exempció.