Agenda

+
4 nov. 2018 - 12:00h

El menjar obrer. Cuina entorn de les fàbriques als anys 60 i 70

Categoria: Gastronòmic

4 novembre - 12:00h - 13:00h

Dins de la setmana de Turisme Industrial s’ha promogut el treball vinculat a la cuina. Aquest projecte vol donar a conèixer què es menjava i com es cuinava durant els anys 60 i 70 en els àmbits obrers de Granollers. El projecte treballa amb la complicitat del grup Passa’m la recepta, un grup obert nascut als Centres Cívics, que porta anys treballant per recuperar la cuina d’abans.

Tastet de mongetes del ganxet i el de crespells

Dinamitzat per l’Ada Parellada

Diumenge 4 de novembre, a les 12  hores

A la Tèrmica de Roca Umbert

Activitat gratuïta

Inscripció prèvia obligatòria: https://goo.gl/forms/jpz6nMCpXrnOj97o1