Agenda

+
24 nov. 2018 - 10:00h

1a Fira Animalista

Activitat oberta i gratuïta

Categoria: Jornada

El proper  dissabte 24 de novembre es celebrarà la 1a Fira Animalista de Granollers, de 10 a 19 h, a la plaça de l'Església, organitzada per la Comunitat Animalista del Vallès Oriental, amb la col·laboració del Gra, a través del projecte de suport a iniciatives juvenils.

La 1a Fira Animalista de Granollers constarà de 16 paradetes d’entitats animalistes, sobretot del Vallès Oriental. Es faran diverses xerrades com ara “El Dret Animal per al dia a dia”, impartida per l’advocada Laia Garcia Aliaga, o “Com introduir-se en una alimentació vegetal”, impartida per la dietista Arantza Muñoz Hernández, instagramer de Como ser vegano .

La fira té dos objectius: crear un espai de conscienciació, formació i debat sobre el maltractament que pateixen els animals en el dia a dia, a través d'accions a l'espai públic com performances, fires, cinefòrums...; i donar a conèixer diverses entitats de la comarca d'aquest àmbit. La fira servirà per presentar la nova entitat Comunitat Animalista – Vallès Oriental, actualment en procés de constitució

Contacte: comunitatanimalistavo@gmail.com

Més info, www.grajove.cat