Agenda

+
8 març 2020 - 12:00h

Calçotada Solidària

Pels animals sense llar

Categoria: Acte solidari

Dinar solidari pels peluts sense llar de la Protectora de Granollers.
El preu del menú són 15€ pels adults i 5€ pels nens i nenes.
Tota la recaptació anirà destinada als nostres animals.
El menú inclou:
- Calçots.
- Botifarra (també veganes) i torrada.
- Beguda
- Postres.

Aquesta calçotada solidària neix com una proposta dels nois i noies de la UEC de Parc Estudi de Granollers. Cada divendres porten a terme un projecte de col·laboració al refugi de la Protectora de Granollers dins del seu currículum escolar.
El mes de novembre van plantar calçots a l'hort de la seva escola que seràn collits la setmana vinent per aquest gran esdeveniment.

Per tant, seràn calçots 100% solidaris: cultivats, cuidats i collits amb tot l'amor i cura dels nois i noies que tant conèixen la nostra tasca.

També muntarem la nostra botigueta solidària on podreu trobar molts detalls per col·laborar amb la Protectora i punt d'informació sobre la nostra tasca i voluntariat. I tindrem música per animar el dia!

Us esperem a tots i totes en aquesta primera calçotada solidària, que esperem que no sigui l'última!


INSCRIPCIONS (dues opcions):

1. Mitjançant transferència bancària al compte ES33 2100 0695 6202 0019 9295.
Al concepte s'ha d'indicar la paraula CALÇOTADA + NOM I COGNOMS. Descarregar el comprovant i enviar-lo al correu info@protectoragranollers.org indicant quants menus infantils i/o adults s'han apuntat.
IMPORTANT: Indicar si voleu la opció VEGANA.

2. Al mateix refugi de la Protectora de Granollers situat al Carrer Severo Ochoa 103-105, Polígon Industrial Font del Radium de Granollers. Horari: Dilluns a diumenge de 11 a 13:30 hores. Dilluns a divendres de 17 a 19 hores.

PLACES LIMITADES.