Agenda

+
18 març 2018 - 11:30h

70è Concurs de Colles Sardanistes

Cap de setmana sardanista

Categoria: Ball

70è Concurs de Colles Sardanistes.

Amb la participació de la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

 

El Concurs de Colles Sardanistes de Granollers que organitza l’Agrupació Sardanista de la nostra ciutat, vàlid pel Campionat de Catalunya, és un dels actes sardanistes més emblemàtics i tradicionals de la nostra ciutat conjuntament amb l’aplec del Juliol.

 

La competició al nostre país comença pràcticament a la nostre ciutat i per això rebem un munt de joves dansaires d’arreu de la nostra geografia que llueixen sota La Porxada les seves habilitats en recerca d’una de les primeres classificacions de la temporada, al mateix temps que serveix també per la posada al punt de cara als grans compromisos que hi hauran al llarg de la temporada.

Ha estat sempre la voluntat de l’Agrupació Sardanista Granollers el foment d’aquest acte ja que aquest ha esdevingut un dels concursos de referència degut a la qualitat de l’organització, el lloc de celebració, les sardanes de competició triades i l’acurada tria de jurats per tal de realitzar les classificacions corresponents.

 

Any rere any ens visiten les millors colles de Catalunya per oferir als granollerins les millors rotllanes que es poden veure al nostre país. Enguany arribem a la 70ena edició que comptarà amb la participació de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i on s’interpretaran sardanes de tall clàssic que han estat referents durant les consecutives trobades a La Porxada.

 

El Concurs de Colles Sardanistes es celebrarà el diumenge 18 de Març a 2/4 de dotze del matí a La Porxada.

 

Paral·lelament, el dissabte 17 de Març La Principal de la Bisbal ens acompanyarà en una ballada, també a La Porxada a les 18:00, per fer més gran la festa dels 70 anys de concursos. En el decurs de la ballada tindrem una recordança a tots els Presidents de l’entitat amb 64 anys d’antiguitat.